به گزارش خبرگزاری ایران نیوز24،این نگرش به حدی پیشرفته کرد كه بسیاری از زنان و حتی مردان جوان ایرانی را به سمت و سوی جراحی های زیبایی مانند جراحی بینی سوق داده است و به راحتی خود را به تیغ جراحان زیبایی می سپارند.
آمارهای رسمی در ایران نشان می دهد که میزان جراحی های زیبایی به خصوص جراحی بینی به صورت چشمگیری رو به افزایش بوده و سالانه تعداد زیادی از افراد در کشورمان به جراحی بینی روی می آورند.
هر مدی که به بازار می آید یک روزی هم از مد می‌افتد. گویا زیبایی های ظاهری هم به مانند مدل لباس سال به سال عوض می شود، زمانی چاقی نشانه زیبایی بود و امروزه چاقی باعث سرشکستگی یک فرد هست.
اینکه زیبایی خوب است شکی در آن نیست اما بدست آوردن زیبایی به قیمت از دست دادن چه چیزی و به چه قیمتی؟ در جوامع امروز، زیبایی ‌به عنوان یکی ازمولفه های جایگاه افراد در جامعه به حساب می‌آید و بر اساس آن موقعیت اجتماعی خود را ارزیابی می کنند، از اینرو افراد ایرانی کوچکی بینی را سمبل زیبایی تلقی می کنند و حس اعتماد به نفس را در آنها بالا می برد.
بر اساس آمارهای به دست آمده ایران از نظر تعداد جراحی زیبایی بینی، رکورد جهانی را زده و رتبه اول را کسب کرده است. گفته می‌شود کشورهای اروپایی و آمریکایی به عوارض این جراحی پی برده اند لذا جراحی بینی در این کشورها کاهش یافته اما در عوض در ایران این اعمال رو به افزایش است. دلایلی که برخی برای تقاضای زیاد ایران نسبت به کشورهای دیگر عنوان می کنند نوع پوشش زنان ایرانی است كه صورت زن نمود بیشتری دارد لذا زنان روی صورت خود حساس بوده و برخی نیز معتقدند جراحی بینی می‌تواند اعتماد به نفس زنان را افزایش بدهد.
کسی منکر زیبایی نیست. کسی نیست که از زیبا بودن متنفر باشد اما از همه اینها که بگذریم چیزی که مهمتر از زیبایی خواهد‌ بود، سلامتي و تندرستی انسان است. اما متخصصان جراحی پلاستیک با دیدگاهی مثبت، بیشترین تمایل به زیبایی بینی را در درجه اول، رفع نواقص و ناراحتی‌های جسمی و به دنبال آن مشکلات روانی ناشی از آن می دانند. اما در مقابل دیدگاه این عده از پزشکان، روانشناسان با اشاره به مشکلات فرهنگی، اجتماعی و روانی اينگونه جراحي‌ها معتقدند این دسته از افراد كه خود را به تيغ جراحي مي‌سپارند جز افراد مرفه جامعه محسوب می شوند که حاضرند برای این کار جانشان را هم بگذارند، اما درباره اینکه گفته کدام یک از این دو گروه صحیح است، باید گفت هر کدام به یک نحوی واقعیت را می‌گویند اما این نکاتی که بیان شد مطلق نیست. به گفته برخی پزشکان افرادی که به اعمال جراحی زیبایی بینی روی می آورند بیشتر در سنین 15 تا 25 هستند و در میان تحصیلكرده‌ها و افراد مرفه فراوان‌تر است. هر چند طبقات اجتماعی متوسط و پایین هم با وجود هزینه بالای این قبیل اعمال با تحت‌ فشار قرار دادن خود و خانواده به این امر اقدام می‌كنند.
به گزارش دادنا، نکته قابل توجه اینجاست، افرادی که عمل جراحی زیبایی انجام می دهند آنقدر دچار وسواس می‌شوند که بارها و به کرات برای ترمیم به پزشک معالج خود مراجعه می کنند و دیده شده که این افراد از عمل بینی خود راضی نیستند به همین خاطر با ترمیم های مکرر در بسیاری از موارد وضعیتی بدتر از قبل پیدا می کنند، لذا افراد باید اول به این فکر کنند که بینی عضوی است برای تنفس و تنظیم هوا بنابراین باید کارکرد آن را به بهترین شکل حفظ کنند.